Latviski По русский In English


Cena: 420.00EUR

AHR160 Plus PRO rekuperators / gaisa apstrādes iekārta ar temp.,  mitruma sensoru, distances vadības pulti un iespēju vadīt attālināti

AHR160 Plus PRO rekuperators / gaisa apstrādes iekārta ar temp.,  mitruma sensoru, distances vadības pulti un iespēju vadīt attālināti

AHR160 Plus PRO ir jaunas paaudzes decentralizētas ventilācijas ierīces, kas atvieglo ventilāciju, vienlaikus samazinot siltuma zudumus. Pateicoties akumulācijas siltummaiņa izmantošanai, AHR saglabā un uzglabā siltumenerģiju, lai to nodotu dzesētājam, pievadītajam gaisam. 

Iebūvētā elektronika kontrolē ierīces darbību un pielāgo tās parametrus atkarībā no apstākļiem telpā, kurā ir uzstādīts AHR.

Sasaistot iekārtu ar mājas bezvadu rūteri ir iespēja iekārtu vadīt attālināti caur mobilo aplikāciju no jebkuras pasaules malas. Ērti apskatīt un mainīt iekārtas iestatījumus.

AHR160 Plus PRO ir iespēja savienot vairākas ierīces, kas uzstādītas vienā vai vairākās telpās ar iespēju tās savienot pārī, izmantojot bezvadu sakarus. 

Bezvadu savienojumus iespējams dažādot dažādos režīmos, piem., abas vienības tikai gaisa ieņemšanas režīmā vai tikai gaisa izmešanas režīmā, jauktā reversā darbībā, vai arī viena iekārta gaisu ieņem, bet otra gaisu izmet.

Bezvadu savienojums

Rekuperācijas ierīcei AHR160 Plus PRO ir iespēja savienot vairākas ierīces, kas uzstādītas vienā vai vairākās telpās, izmantojot bezvadu savienojumu. Nav problēmu savienot ierīces ar vadu. Iespējams savienojums dažādos režīmos, piemēram, abas ierīces tikai pieplūdes vai tikai izplūdes un pārmaiņus darbojas, viena ierīce iepūš, bet otra izpūš.

Izkārtojums

AHR160 Plus PRO ir izstrādāts tā, lai būtu iespējams izveidot ierīču tīklu, kas vienlaikus darbojas daudzās telpās vienā mājā. Jo vairāk ierīču ir uzstādītas, jo vairāk svaiga gaisa tiek piegādāts uz iekštelpām. Zemākas apkures izmaksas apkures sezonās ir papildu vērtība, kas rodas, uzstādot AHR.

Displejs

LED displejs, kas atrodas ventilatora apakšdaļā, sniedz lietotājiem svarīgu informāciju par pašu ierīci un apkārtējiem apstākļiem, piemēram, mitruma līmeni, gaisa temperatūru, ventilatora ātrumu, gaisa plūsmas virzienu, atlikušo laiku līdz ierīces izslēgšanai (ja ir iestatīts TIMER), kā arī pašreizējo laiku.

Ierīces daļas

  • Keramikas siltummainis - Keramiskais siltummainis ir ierīces sirds un viens no svarīgākajiem elementiem.
  • Filtri - AHR ir aprīkots ar diviem gaisa attīrīšanas filtriem.
  • Automātiskie vārsti - Automātiskie slēģi, kas pārtrauc gaisa plūsmu, kad ierīce ir izslēgta, un skaņas izolācijas iekšējais panelis palielina lietošanas komfortu.

Aprīkojums

  • Mitruma sensors - Ierīce ieslēdzas, kad mitruma līmenis telpā, kurā tā uzstādīta, pārsniedz iestatīto vērtību. Šo vērtību var iestatīt diapazonā no 10% līdz 90% ar 10% soli.
  • Taimeris - Ierīcei ir iespēja automātiski izslēgties pēc 5, 10, 15, 30, 45, 60, 120 un 180 minūtēm pēc ieslēgšanas. Displejā tiek parādīts līdz izslēgšanai atlikušais laiks.
  • Tālvadības pults - AHR160 Plus PRO tālvadības pults ļauj ierīcei strādāt 6 režīmos. Iekārtu var lietot arī attālināti caur mob.aplikāciju.

 

 

 

  

 

 

 

 

Preces cenas ir norādītas EUR ar 21% PVN. Cenas ir informatīva rakstura un var tikt mainītas bez iepriekšēja paziņojuma.